Seznam cookies

  1. Jsem Honza Bartoš. V živnostenském rejstříku mě najdete zapsaného jako Jan Bartoš, se sídlem Vinohradská 1784/134, Praha 3, IČ: 76223281. Nebudu vám lhát, na těchto stránkách fungují cookies, které plně využívám.
  2. Konkrétně se jedná o:
    • cookies pro fungování a měření návštěvnosti mého webu
    • marketingové cookies
  3. Cookies pro fungování a měření návštěvnosti webu mi GDPR mágové dovolili používat i bez Vašeho souhlasu. Prý mi to umožňuje GDPR nařízení a je to můj oprávněný zájem.
  4. Pro marketingové vy(u)žití už mi ale přikázali mít Váš souhlas. Ten sbírám přes nastavení Vašeho prohlížeče. Pokud mi tento sběr nechcete dopřát, nastavte si v prohlížeči jiný režim práce s cookies, případně mi napište na ja@honzabartos.cz, podíváme se na to. Souhlas mi udělujte na dobu, kterou jsem Vám sepsal dole v tabulce, ale režim si můžete kdykoliv přenastavit a práci s cookies mi tak zakázat.
  5. Cookies pro mě shromažďuje služba Google Analytics. Tu provozuje Google Inc., se sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, podle svých podmínek – ty najdete tady. Taky pracuji s Facebookem. Ten provozuje Facebook Inc., se sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA, na jeho podmínky se podívejte sem.
  6. Pokud byste mě potřebovali ohledně cookies a mé práce s nimi kontaktovat, napište mi na e-mail ja@honzabartos.cz.
  7. Nařízení GDPR (nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES) Vám dává spoustu práv, to se nedá nic dělat. Mezi nimi je právo obrátit se na mě a chtít informace, jaké osobní údaje zpracovávám, vyžádat si přístup k osobním údajům, nechat je aktualizovat nebo opravit, chtít omezení zpracování, kopii osobních údajů, přenos osobních údajů nebo po mně požadovat výmaz. Pokud si myslíte, že s osobními údaji nenakládám, jak bych měl, máte možnost podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se obrátit na soud.
Typ Název Účel Expirace
analytická Google Analytics Získání statistických informací Session
Pixel Tracker Facebook Cílení Facebook reklamy Session
HTTP Cookie Facebook Získání statistických informací 3 měsíce